Welkom


Historie: Wij, van Naalden.nl, hebben voor het toepassen van Dry Needling eind 2005 acupunctuur-naalden van de firma AGU-punt naar Nederland gehaald Wij hebben, na inmiddels jarenlange ervaring,  opnieuw contact opgenomen met de firma AGU punt om te onderzoeken of acupunctuur-naalden voor Dry Needling geschikt kunnen worden gemaakt.
De firma zocht hiervoor samenwerking met Prof. Orlando Mayoral, directeur van de Travell & Simons seminars (volgens David Simons is hij een leider, pionier en docent in het complexe veld van myofasciale triggerpoints)met als resultaat, dat het nu niet langer noodzakelijk is een acupunctuur-naald te gebruiken door de ontwikkeling van speciale Dry Needling naalden door AGU punt.

Welke eisen moeten er aan deze naalden worden gesteld en hoe is dat gerealiseerd?

  • De keuze voor een speciaal type naald om Dry Needling zorgvuldig voor de therapeut en comfortabel voor de patiënt toe te passen is gevonden in een naald van chirurgisch staal, die de naald steviger maakt en scherp blijft tijdens het herhaald aanprikken
  • Het ontwerpen van het handvat als belangrijk onderdeel van de naald.
    Voor een betere precisie bij het prikken met de naald heeft een langer en verstevigd gedeelte om de naald voordeel boven een korter en verdikt kunststof handvat, waarbij de therapeut de naald alsnog vastpakt omdat het handvat te kort is of het handvat knikt.
  • De snelheid van het needlen bevorderen.
    Een conisch geslepen naald die het binnendringen en het manipuleren van de naald vergemakkelijkt met een driedubbele waxbekleding, zodat het voor de patiënt aangenamer wordt ervaren.
  • Verpakt in doosjes van 100 stuks (beperkte hoeveelheid), vermindert het risico op het overschrijden van  de uiterste houdbaarheidsdatum
  • De hoogste kwaliteit tegen een concurrerende prijs

Producten

Een greep uit ons assortiment
 
Agupunt Dry Needling Naalden 100 stuks 0,25 x 40 mm

CODE: A1042P

Prijs: 8.45

(Incl.)

   
dry needling naald Introductiepakket dry needling

CODE: Intro

Prijs: 45.00

(Incl.)

 
cheap oakley sunglasses fake oakley sunglasses
Laden...